Abonamente Proiect standalone
1 video de prezentare 1 video de prezentare
8 filme foarte scurte pe lună pentru Facebook & Instagram (timp de 6 luni) 12 filme foarte scurte pentru Facebook & Instagram
pachet foto top notch pachet foto top-notch
website și suport timp de 12 luni website
5% discount la achiziția unui abonament 5% discount pentru clienții care revin
10% discount pentru clienții care revin  

Abonamentele permit un flux de social media și comunicare constant, al cărui principal avantaj este că poate fi ajustat în mod dinamic. Simplu spus, abonamentele ajută să înțelegem mai bine ce funcționează și ce trebuie schimbat în raport cu audiența țintă a unei afaceri, ne permit să optimizăm fluxul de imagini și texte. 

Situație win-win din care rezultă costuri mai mici pentru toată lumea, o producție mai precisă și o construcție pe cel mai important element dintre toate, încrederea.

Proiect standalone / one time este o metodă rapidă de a-ți rezolva problema unui film de companie (de fabrică) și o campanie de social media de până la 3 luni. Pachetul standalone poate include fotografii industriale de calitate, website nou sau corecții de website. Spre deosebire de abonamente, unde video-urile scurte sunt livrate în mod dinamic, la săptămână sau la lună, aici pachetul video de prezentare și video-urile de social media sunt livrate în bloc, la finalizarea post producției.

Prețurile de stabilesc în funcție de cerințele de business ale fiecărei afaceri. Durata minimă a unui abonament este de 6 luni.

Vezi studii de caz