Din anul 2016 am colaborat cu mai multe cabinete premium din București, ceea ce ne-a permis să înțelegem nevoile unui cabinet medical poziționat astfel pe piață. Ne-am concentrat atât pe înțelegerea tehnologiilor folosite, cât și pe nevoile lor de comunicare – nevoia de a menține o comunicare deschisă și constantă este esențială în relația cabinetului cu pacienții existenți și potențiali.

Ne-am ocupat atât de servicii de tip full packaging – website, fotografie pentru site, cât și de campanii de social media, interviuri și video-uri cu focus pe diferite tehnologii folosite in cabinet: laser, cad cam.

Unul din lipsurile identificate de noi a fost dificultatea cabinetelor de a produce un flux constant și consecvent de conținut media, lucru absolut firesc când nu ai timpul, pregătirea și echipamentul necesar pentru a produce acest conținut. De aceea, abonamentul vine ca o soluție care pe baza unui număr decent de filmări – nimeni nu vrea sa aibă camera în cabinet toată ziua – și cu o post producție inteligentă poate să genereze destul conținut cât să poată fi susținute campanii pe minim 3-6 luni.