Am avut privilegiul să lucrăm cu Metaplast din anul 2016. Inițial nevoia lor a fost de a avea un film de prezentare a tehnologiilor folosite în fabrică și pe care să îl poată proiecta în întâlnirile cu potențiali parteneri de afaceri. Metaplast este o companie care face repere pentru industria auto – Dacia / Groupe Renault / Ford Motor Company – și repere pentru electrocasnice (b2b).

Am abordat acest prim film într-o manieră documentară, bazându-ne pe experiența din zona de televiziune și film. Practic ne-am apucat să înțelegem tehnologiile și fluxurile de producție, am descris in imagini – prin filmat si ulterior montaj, procesele prin care se fabrică un anumit produs.

Ulterior am acoperit atât vizite oficiale, cât și evenimente corporate, cel mai mare dintre acestea fiind Quality Supplier Convention Groupe Renault, găzduit de Metaplast în anul 2017. La final, materialul Metaplast a plecat spre cele câteva zeci de fabrici participante, inclusiv Automobile Dacia. Evoluția fabricii a fost rapidă și constantă, astfel că în anul 2019 am început un amplu proiect de fotografie industrială, pentru a documenta halele nou asamblate, tehnologiile folosite și extinderea efectivă a fabricii.